21 дек. 2016 г., 21:07

Размечтах се по спомени 

  Поэзия » Любовная
380 1 3


Размечтах се по спомени
за най-дългата нощ
като миг как премина,
с нежни думи отронени...
Нека пак да е зима.
В прегръдката на топлата ти мощ
и плахо, и смело за теб да ме има.
Размечтах се по бъдеще
за равноденствия влюбени
и полети на кръстопътище
за теб и мен, в огън пробудени.


Galaxi

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??