21.12.2016 г., 21:07 ч.

Размечтах се по спомени 

  Поезия » Любовна
310 1 3


Размечтах се по спомени
за най-дългата нощ
като миг как премина,
с нежни думи отронени...
Нека пак да е зима.
В прегръдката на топлата ти мощ
и плахо, и смело за теб да ме има.
Размечтах се по бъдеще
за равноденствия влюбени
и полети на кръстопътище
за теб и мен, в огън пробудени.


Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??