21 окт. 2007 г., 17:13

РАЗМИНАВАНЕ 

  Поэзия
1102 0 11
Не ме поглеждай, недей!
Не си за мен, не съм за теб.
Αз имам път, но не след теб.
Върви до мен, но не по моя път!

Не ме преследвай, недей!
Не съм тя, не си той.
Твоят път не е мой -
моят път не е твой.

Животът ни не е равен път,
животът ни е на кръстопът
и не можем да се срещаме,
защото се разминаваме.

© Диди Ф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??