Времето е кратко и лети,
назад се обърни,
преценка направи -
не е за тъжби.
Всичко осмисли,
точно прецени,
сърце си разтвори,
всеки с обич дари.
Себе си не хвали,
спомни колко добрини
другиму си сторил
в тези тъжни дни.
Пътя лек направи,
добро всеки стори.
С думи благи нахрани,
сърце ранено стопли.
© Доми Все права защищены