20 июн. 2008 г., 15:54

Размисъл... откровение 

  Поэзия » Философская
474 0 1
Времето минава, неусетно, тихичко върви...
Любовта лекува и дарява чисти дни,
бяга болест, щом няма омраза в сърцата,
живот така блести, и здрави, читави децата...
Сами вредим си с думи и делата си земни,
а после все виним... телата пак проблемни...
Злините наши изплащат някога децата,
а мислите лоши погубват ни сърцата...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??