25 апр. 2008 г., 14:04

Разпети петък 

  Поэзия » Философская
1304 0 10
Разпети петък


Откупът е толкова велик,
отвори пътя на Светлината,
Бог дари нам Син - свят мъченик,
дано  човеку да усетят сетивата!
И сила свята, и мощ могъща,
любовта Христова пак ни прегръща,
светъл лъч тъмнината огрява,
надежда Кръстът нова ни дава.
Възкресение в нас ще разтвори,
хилядолетна вяра, светли простори!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??