24 нояб. 2006 г., 09:26

Разплакано момиче... 

  Поэзия
1498 0 2

Разплакано момиче

по улиците тича...

Съдбата си отрича

на сянка тя прилича...

 

 

Разплакано момиче

 света ти тя пресича ...

Разплакано момиче ...

Нима на мене ти прилича?!

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??