Душа за продам имам
и на пазара аз отивам.
Там шатра ще опъна
и цена ще ù поискам.
Тя с пари се не купува,
но със сълзи се откупува.
Господ ми я даде,
но аз я продавам.
Отивам и ще моля
някой да я вземе.
От всичко имам и по много,
тя ми е една и непотребна.
Елате, вижте и купете,
цена изгодна ще ви дам.
© Цветалина Костадинова Все права защищены