24.06.2011 г., 11:34 ч.

Разпродажба 

  Поезия » Философска
454 0 0

Душа за продам имам

и на пазара аз отивам.

Там шатра  ще опъна

и цена ще ù поискам.

Тя с пари се не купува,

но със сълзи се откупува.

Господ  ми я даде,

но аз я продавам.

Отивам и ще моля

някой да я вземе.

От всичко имам и по много,

тя ми е една и непотребна.

Елате, вижте и купете,

цена изгодна ще ви дам.

© Цветалина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??