7 мая 2008 г., 12:41

Разсмивам луната 

  Поэзия
550 0 5
  

Рисувам по тебе слънца.

С устни извайвам дъгата.

Мечтая в полунощ!

Разсмивам луната,

с топли капки дъжд

очите й ще мия

и самотата лунна щом настъпи

от нощното небе тъгата ще изтрия.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??