May 7, 2008, 12:41 PM

Разсмивам луната 

  Poetry
553 0 5
  

Рисувам по тебе слънца.

С устни извайвам дъгата.

Мечтая в полунощ!

Разсмивам луната,

с топли капки дъжд

очите й ще мия

и самотата лунна щом настъпи

от нощното небе тъгата ще изтрия.

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??