17 янв. 2020 г., 20:41

Развратно утро 2 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
741 1 3

Бе тихо, лепкаво и жежко.
Под асмалъка бръмкаха пчели.
Омарата притискаше ни тежко,
а времето бе спряло да върви.

 

Ограда от извити арматури
оформяше прозорец причудлив.
Бельото ти през него се кокори
със погледа си похотлив.

 

Лежим на топлият цемент,
загледани във щипки избелели.
Дъхът ти спира върху мен.
А ти си само по дантели...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??