Дон Жуан навсякъде се среща,
мъже прелъсти Месалина нова!
Плътта, жадна за кеф и гореща,
за още и още наслади е готова!
Как този разврат да спрем,
как самите да се обуздаем?
Как морален пример да дадем,
когато наслади лоши желаем!?
Просто да си помислим трябва:
"Разумно ли е това, което правя?"
Пази се от туй, що те съблазнява,
помогни си сам и Бог ще те избавя!
© Георги Все права защищены