Развях душата си
като хвърчило
в простора -
да поеме светлина.
Гласът ти
ме направи самодива
и аз усетих
пулса на света.
Красиво е
и някак си...
по-ясно,
когато
има смисъл утринта.
Ела ме виж -
усмихната заставам
пред Господа
и Му
БЛАГОДАРЯ!
© Руми Бакърджиева Все права защищены