13 авг. 2009 г., 12:21

Реалити 

  Поэзия
1000 0 9

Апартамент на втория етаж,

цветя первазите обвиват.

кафе, цигара, залък хляб

тефтер, във който думите заспиват.

С очите си - череши попрезрели,

съзирам ясно тичаща река,

една бреза, напълно гологлава

си мие белите крака...

Пък мислите ми – шарени бонбони,

шумящи, като целофанен плик,

та тия думи, вятърът ги гони

и ги пронизва като птичи вик.

Цветя и птици, мисли и брези,

любов сънуват малки детелини,

кафето ми отново ще горчи,

сънувам захар в облаците сини.

© Джулиана Кашон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??