12 июл. 2007 г., 21:09

РЕАЛНОСТ 

  Поэзия
485 0 0
                              РЕАЛНОСТ

              В ТОЗИ СВЯТ  ИЛЮЗЕН, НАХАЛНО
              ИСКАТ ДА НИ НАТРАПЯТ СЪС ЗАБЛУДА,
              ДА  ПОТЪВА  БЪЛГАРИЯ  В  ПОШЛОСТ,
              С  ГАВРИ   И  ПРОСТОТИЯ   ЛУДА...

              УСЕТИХ   СЪС   СЪРЦЕТО  ,  ЧЕ   ИМА
              ИСКРЯЩИ ЧЕСТИЦИ ТУК БЪЛГАРСКИ  ДУХ-
              ОТ ДЕДИТЕ    НАСЛЕДЕН    В  КРЪВТА  НИ ,
              С ТЯХ  СЪБУДИХ   НАДЕЖДА   И   НЮХ.

              ПИШЕТЕ !  ДЕРЗАЙТЕ   УМЕЛО  ,
              С  ПЕРОТО  ЧИСТЕТЕ  МНОГО   ДУШИ !
              ИСТИНАТА  ПАК  ДА  ОТВОРИ  ОЧИ,
              С  КУЛТУРА  , ИЗКУСТВО   И  МЕЧТИ...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??