Аз търсих те, търсих те нощем,
когато заспиват всички души.
Надявах се тайно в тъмните нощи
да срещна душата на моите дни.
Аз тихо и бавно до теб доближих се
и нежно към теб протегнах ръце.
Аз тихо и бавно до теб доближих се,
но не успях да докосна твойто сърце.
Аз плахо се молех душа да открия,
с която животът да бъде по-лек
ллно тежкото утро отново говори,
че няма душа, а само човек!
© Лора Стоянова Все права защищены