20 мар. 2016 г., 20:05

Реалност 

  Поэзия
305 0 1

Нима живея във заблуда?!
Каква илюзия! Дали!?
Да срещам цветни пеперуди,
перца, монети и дъги...

 

Да виждам слънцето, което
сред облаци намира път...
Да чувам песните, които
по радиото днес звучат...

 

Да вярвам, зная, смисъл има
и всяка спънка е урок.
Това е моята реалност.
Готова съм за следващ скок.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??