25 мая 2006 г., 15:05

РЕАЛНОСТИ 

  Поэзия
718 0 7

РЕАЛНОСТИ


Аз попаднах във тоя живот
без моята воля и знание.
След алфата следва възход
духовен разтеж от страдание.
Случайности, стръмни скали,
лъжовности, дързост, признания...
Във тази реалност и ти
умело поставяш названия:
богатства и лукс, суети -
броими стремежни заглавия.
По стойност с големи цени,
но духом - нищожни послания.
В реалната, смела игра,
забравил началната права,
разменна монета, сама,
стои ми душата болнава!

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??