Любовта ни кашля, киха...
Гледам я – не е добре!...
Болестта й се развихря
и не можем да я спрем...
На народна медицина
аз реших да се опра -
на илачи*, витамини
няма да се доверя!...
Курса почваш със милувки
още рано сутринта,
и целувки без преструвки!...
Тъй започва ти денят!...
Слушай ме и изпълнявай,
ще решиш проблема ти!
И на мен се доверявай,
силите си не пести!
Гол корем да се наложи
върху него с друг корем!
Само да не се изложим –
тука да се разберем!..
Трябва много постоянство -
много вечери поред.
Пълно вегетарианство
и на гладно - сладолед.
Хубаво да се изпòтиш,
всяка вечер душ - горещ!
После - любене по ноти,
задължително на свещ.
За да е ефекта силен,
трябва дълга предигра.
За партньори слабосилни -
нe e място за шега.
Изпълнявате ли точно,
няма нужда от илач!
И гаранция безсрочна!
Имаш я от доктор Врач**.
Няма никакви проблеми
после с вашата любов!
Ти затуй ме питай мене,
виж – не съм ли като нов?...
------------
илач* - лек, лекарство
врач **- народен лечител
© Роберт Все права защищены