Но тя не следи всяка негова стъпка,
но тя не следи всеки сладък момент,
когато в очи лек трепет потръпва,
а крие множество звуци
в любовен рефрен!
Тя знае само, че в него едно има
и надява се ще е завинаги...
но в очите му повече, повече има
а мостът между двама им
трябва всеки момент да гради,
за да не се превърне
някой ден
само в спомени...!
© Маломир Стръков Все права защищены