30 мар. 2010 г., 10:36

Рефрен 

  Поэзия » Любовная
937 0 30

 

Стаила есенна печал

и с лунен блясък във очите,

нощта намята звезден шал

и тихо по земята скита...

Навярно търси своя ден

със жар от слънце по-гореща.

 

Припява вятърът рефрен:

те никога не ще се срещнат...

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??