Mar 30, 2010, 10:36 AM

Рефрен 

  Poetry » Love
936 0 30

 

Стаила есенна печал

и с лунен блясък във очите,

нощта намята звезден шал

и тихо по земята скита...

Навярно търси своя ден

със жар от слънце по-гореща.

 

Припява вятърът рефрен:

те никога не ще се срещнат...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??