14 июн. 2009 г., 17:36

Режисьор 

  Поэзия
393 0 4

... една интересна визия закачи вниманието ми...

 

 

играеш роля

трагична 

мрачна и

зрителят си

ти -

сам на себе си...

сърце -

затворена черупка -

хрипове

хлипове

хленч и 

Сизиф

започва пак

отначало -

нагоре-надолу

търкаля живота

живот 

с вибрации а

знаеш ли

колко блаженство 

има

да бъдеш себе си

макар необичана...

 

 

... не ми възлагай все трагични роли...

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??