31 окт. 2007 г., 11:56

Реклама 

  Поэзия » Юмористическая
930 0 24
 

                           Изпрах си спомените. Затова те няма.

                           Като леке изчезнал си от тях.

                           За този прах научих от реклама.

                           Намерих го. Опитах. И успях.

 

Това се пръкна изведнъж, докато простирах прането.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??