Тръгваш сам в нощта,
без да се обръщаш.
Правиш се на леден принц,
мислиш, че не си личи
колко много искаш да си с мен?
Прибираш се, стоиш сам,
домът ти е така студен без мен.
Гледаш през прозореца,
викаш съня да дойде,
а той не идва,
затваряш си очите
и що да видиш -
аз стоя пред теб.
Вземаш телефона,
набираш моя номер,
само за да чуеш гласа ми...
Но докога, аз не мога вечно
да те чакам да решиш.
Затова казвай сега -
идваш с мен или оставаш,
оставаш сам в студената стая...
Решавай, няма да те чакам вечно...
© Илияна Стефанова Все права защищены