29 сент. 2006 г., 19:53

Решение 

  Поэзия
528 0 4
Ти решаваш-
спираш или продължаваш,
с мен да бъдеш ти.
Ще мълча,
ще чакам свита,
твоят отговор,
а може би присъда тежка,виж,
не смея даже и да дишам,
дъха ми спира.
Деня си тръгна вече,
цяла нощ ли ще стоим?
Не мога да повече плача,
напълних океан от сълзи...
Не се страхувай,
истината ми кажи,
ако трябва после ще излъжа,
че не ме боли!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??