Sep 29, 2006, 7:53 PM

Решение 

  Poetry
527 0 4
Ти решаваш-
спираш или продължаваш,
с мен да бъдеш ти.
Ще мълча,
ще чакам свита,
твоят отговор,
а може би присъда тежка,виж,
не смея даже и да дишам,
дъха ми спира.
Деня си тръгна вече,
цяла нощ ли ще стоим?
Не мога да повече плача,
напълних океан от сълзи...
Не се страхувай,
истината ми кажи,
ако трябва после ще излъжа,
че не ме боли!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??