28 дек. 2021 г., 18:49

Решение след празниците 

  Поэзия » Юмористическая
1166 0 1


Куцам като сляп петел.
Схванат съм от празници.
То сарми, кебаб, коктейл,
печеливши баници...

Ядох, спах, ракия пих.
Отесняха дрехите.
Пробвах да напиша стих,
хълцах от успехите.

Три пъти водичка пих,
хълцах уморително.
Вечер по луната вих
мазно, утвърдително.

Как издут като балон
да съм баш аслан?
Но видях един галфон-
пи Еспумизан...

Няма място вече в мен!
Трябва да се бачка!
Край на празничния плен!
Пак на лов за пачка...


© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??