19 мар. 2023 г., 06:56

Рестарт 

  Поэзия
181 0 0

Не ще можеш тази нощ да заспиш
сам в леглото голямо.
Ще стенеш, ще се въртиш,
ще кълнеш до девето коляно
във моя род всички жени,
даже всички жени като цяло.

 

Ще ме мразиш и псуваш, отричащ
всяка моя заслуга,
кучка ще ме наричаш,
ще се жалваш на някоя друга
колко била съм критична,
неблагодарна, глупава, луда...

 

А аз в ръцете му силни ще спя,
нежно ще ме прегръща.
Той с грижи ме приласка
и аз с любов му отвърнах.
Така се печели жена.
както само с любов се задържа.
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??