9 февр. 2024 г., 19:34  

Реторичен разговор+монолог! 

  Поэзия » Философская
104 0 0

Коя сте вие,да ме съдите или унижавате,
Кой Бог позволява, правата да си превишавате?
Та аз ви уважавам и ценя...,но дали ще одобря?
Критикувате безпощадно, забележки и доминантни,
а кога ще бъдем усмихнати, тихи,мили и елегантни?


Съчетанието на две души...е чистота,съкровеност,
изливане на болки,радост,чаша вино и откровеност!
Жената е сътворение Господне,но никак не и Владетел,
ето.., аз, грешникът, четох словото и съм за туй свидетел!?


Вие, аз и всички...сме свободно създадени,
а не за някои си его цели,евтино продадени?
Госпожо, дали разговора е...реторичен..поетичен или лиричен,

 ЗАПОМНЕТЕ...ТОЙ ОСТАВА СВОБОДНО И ИЗБОРНО ЛИЧЕН!?


Посветено на моя уважавана позната......

Виена-2024

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??