7 нояб. 2016 г., 17:21

Реторика 

  Поэзия » Другая
356 2 4

Има ли някой, 
да ми докаже.
Че едно плюс едно
е равно на едно.

 

Има ли някой,
да ми покаже.
Как две плюс две
желаят  едно

 

Има ли някой,

до мен сега?!!!

 

Няма!!!


 
 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??