22 мая 2007 г., 20:37

РЕТРО 

  Поэзия
710 0 3
РЕТРО
на баба ми Стела

Шестица по четене,
шестица по писане
и двойка по смятане.

Това бе запазила баба
във стария скрин -
свидетелство някакво
от младостта на съпруга й.

Тя се спомина
по-рано от него.

И дядо ми вечер
броеше звезди,
за да си иде при нея,
взел поправителния.

© Силвия Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??