24 сент. 2009 г., 21:43

Ретроспекция 

  Поэзия
536 0 0

Глас,

по мъжки плътен.

И поглед,

който се впива в душата ми.

Взрив.

Усещане за грях.

И орис,

която ме обрича на страдание.

 

В часа на вечното начало –

една невъзможна любов.

 

Вампир един в онази нощ

без жал изсмука ми кръвта.

 

Спокойствие и тишина.

Едно безкрайно очакване.

© АНИ ИВАНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??