9 мар. 2017 г., 12:13

Ревнива съм... не съм... лъжа те 

  Поэзия » Любовная
440 2 6

Ревнива съм към слънцето, когато
със топла ласка сутрин те събуди.
А после те ревнувам от водата,
когато с хладни пръски те разбуди.

Ревнувам те от бялата ти риза,
във тялото ти впиваща се страстно.
Ревнувам и от трепета на бриза,
когато се притиска в тебе сластно.

Ревнувам от горящата цигара,
когато с аромати те опива,
ревнувам и на кожата загара ти,
от виното, когато го отпиваш.

Ревнувам те, когато все те няма,
и как в очите твои да надникна?
Ревнива съм! Не съм прилежна дама,
а цвете, от душата ти поникнало.


 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??