Най-близките остават ми високите и ниските,
посоката, която дават и насочват мислите!
Сричките броят им, избълвани в такта,
дори паузата за поемане на въздух кратка.
Това съм аз и резонанс в слушалките!
Вървя изпаднал в транс от нещата, малките,
които правят ме понякога толкова щастлив,
поправяйки щетите от всеки психосрив.
Красив е животът, проектиран на пет линии,
а ритъм и рима искам да питам има ли?
Но не всеки дъжд от думи е нужен -
удавен си в него, ако е безсмислен и е шумен!
© Сиян Ривери Все права защищены
удавен си в него, ако е безсмислен и е шумен!"
Това изречение ми хареса.