22 мая 2014 г., 20:20

Рицари на Любовта 

  Поэзия » Любовная
539 0 4

Питат ме защо?

За мъка и тъга аз пиша.

А не пиша аз за любовта.

Отвръщам им със думи прости.

Аз пиша само за любов...

Но не за таз любов, която

има само ЦУН и БАЦ...

А таз любов, която

идва от самите нас.

Аз обичам хората народни;

Аз обичам този свят!

И затуй аз искам, знайте!

Все за тях... да пиша... аз!

Тяхната любов дълбока 

дава и на мене топлина.

Дава ми надежда и утеха,

че ще я опазим любовта;

И затуй аз пиша, знайте,

все за мъка и тъга.

Но от мене искам да го знаете...

Те са рицарите... ДА!!!

Тези две неща ревниво

пазят чиста любовта.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Ани!!!Поздрав!!!
  • Браво, Ангел! Страхотно! Напълно споделям идеята ти!
  • Благодаря за топлите думи.За мен бе голямо удоволствие да го споделя със вас!!!
  • Истинско, силно,толкова чистота и топлина излъчва.. докосна ми сърцето!!!!БРАВО!!
Предложения
: ??:??