5 дек. 2008 г., 07:32

Рисунка от спомени 

  Поэзия
803 0 12
Забравих за вчера.
Потърсих те някъде.
Успях да намеря
само спомен, отвлякъл те.

Вали в тишината ми.
Гонят се капки отронени.
Щастлива в тъгата си
тичам в рисунка от спомени.

Горчиво в остатъци
крия следите им.
В цветни проблясъци
изчезвам в сълзите ти.

© Ирен Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??