5 июн. 2021 г., 17:34  

Рисува сърцето 

  Поэзия » Любовная
359 1 3

 

      Рисува сърцето

 

Рисува сърцето – рисува света,

за теб го рисува на цветни платна.

В зелено, в златисто, за теб е това,

във бяло и синьо – каква красота!

 

Танцува небето, танцува нощта,

прекрасно пък сутрин се смее деня,

в прегръдка на вятъра облаци спят,

цветята красиви за тебе цъфтят.

 

Омайни поляни и буйни реки,

далечни планети, безкрайни мечти

и бисерен дъжд, и огромни слънца,

целувката нежна, за теб е това.

 

Рисува сърцето, не спира, твори,

във багри красиви са твойте очи

и пътя към тебе ще търся  така –

със цветна палитра във мойта ръка.

 

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??