20 апр. 2019 г., 10:06

Рисувам 

  Поэзия » Другая
387 0 0

Рисувам

 

Рисувам с бледи пръсти
по прозореца
мечти.
И всеки път дъжд
един и същи
ще опита да ги заличи.
Рисувам всички форми,
причудливи
светове.
Няма нужда и да ми напомняш,
ще им дам
и цветове.
Рисувам своите молитви,
изписвам
имена...
Сънища в цветните
палитри,
непозтати
за света.
И нежно образи
чертая,
на реалността
не искам да робувам.
Ще изляза ли от рамките,
не зная...
И в окови
ще продължавам
да рисувам...

© Ваня Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??