28 мар. 2008 г., 08:11

Роб 

  Поэзия » Любовная
710 0 1

Роб съм, сам признавам
и роб ще си остана.
Роб в света свободен,
аз се принизявам.

 

 

Роб - Защо ли искам?
На кого ще служа?
Кой за роб ще ме поиска?
Ако никой - де ще се дяна?...

 

 

Някъде далеч ще ида,
от света далече.
Защото любовта е СВЯТ,
който сърцето ми посече. 

© Май Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • добро произведение! Продължавай да пишеш! Харесами замисъла...
Предложения
: ??:??