Mar 28, 2008, 8:11 AM

Роб 

  Poetry » Love
711 0 1

Роб съм, сам признавам
и роб ще си остана.
Роб в света свободен,
аз се принизявам.

 

 

Роб - Защо ли искам?
На кого ще служа?
Кой за роб ще ме поиска?
Ако никой - де ще се дяна?...

 

 

Някъде далеч ще ида,
от света далече.
Защото любовта е СВЯТ,
който сърцето ми посече. 

© Май Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • добро произведение! Продължавай да пишеш! Харесами замисъла...
Random works
: ??:??