13 авг. 2015 г., 15:02  

Роден край 

  Поэзия » Гражданская
304 0 0

Обичам те, роден край,

защото ти си рай.

Българино, сляп не бъди -

отвори своите очи

 

и виж - в земята на розите си ти,

майка България те роди.

Ти кажи:"Обичам силно нея

и горд съм, че тук живея!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??