22 нояб. 2010 г., 15:06

Родени да бъдем хора 

  Поэзия » Философская
1266 0 13

Някои хора имат всичко,

а други нямат нищо,

всеки е жив,

но не всеки живее,

всички обичат,

но малко знаят какво е любовта,

всички заслужават щастие,

но малко го получават,

всички се нуждаем от толкова малко,

но винаги искаме повече и повече,

всички имаме толкова много,

а не оценяваме нищо,

всички сме родени да бъдем хора,

но никой не знае всъщност какво е това!

© Белослава Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??