11 февр. 2014 г., 23:46

Родих се, защото... 

  Поэзия » Другая
493 0 3

 

Не се родих от истини да плача,

не се родих, за да съм сянка нечия;

не се родих след слепи да се влача,

родих се, за да бъда писък вечен!

 

Родих се, за да бъда себе си!

Дори когато малко ме харесват;

дори когато никому потребно

аз имам воля да достигна хребета.

 

И има ме, защото в мен е силата –

събрана в красотата на очите ми,

в които сълзите не са измили

очакването от мечтите ми!

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??