29 сент. 2019 г., 07:41

Родино чудна 

  Поэзия » Гражданская
358 0 0

Като пролет слънчева, сияйна,

като мед сладка, омайна,

като роза красива, нежна,

като ангел чиста, белоснежна -

туй си ти, родино чудна,

нека по пътеката ти трудна

да сме съвестта ти будна!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??