Sep 29, 2019, 7:41 AM

Родино чудна 

  Poetry » Civilian
357 0 0

Като пролет слънчева, сияйна,

като мед сладка, омайна,

като роза красива, нежна,

като ангел чиста, белоснежна -

туй си ти, родино чудна,

нека по пътеката ти трудна

да сме съвестта ти будна!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??