29 sept 2019, 7:41

Родино чудна 

  Poesía » Civil
371 0 0

Като пролет слънчева, сияйна,

като мед сладка, омайна,

като роза красива, нежна,

като ангел чиста, белоснежна -

туй си ти, родино чудна,

нека по пътеката ти трудна

да сме съвестта ти будна!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??