26 июл. 2007 г., 15:37

Рожден ден 

  Поэзия
1356 2 1
 

Чаша  с вино ти подавам,                                      
наздравица за тебе вдигам,                                                  
с нея любов и щастие ти пожелавам                                    
и много здраве в тоз живот.


Роза аз ти подарявам -                                
символът на моята любов.                                 
Клетва пред тебе изричам:                                             
 „Приятел съм ти верен в живота суров"


С песен аз те поздравявам                                      
за твоя ден рожден.                                              
Отново към чашата за тост посягам:                
Бъди от Бога ти благословен!

© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??