12 дек. 2020 г., 12:09  

Рождество Христово 

  Поэзия
169 0 2

Времето е меко 

като пухкав хляб

и с копнеж човека

в синия долап

 

търси и открива

мир и светлина, 

коледнокрасиви

плуват в тишина.

 

Чувства Бог се ражда

целия всемир,

с утолена жажда

слави Бог безспир.

 

 

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??